Thursday, July 9, 2015

Day 4

Azi e ultima zi de drum..voi ajunge la Paris! Ar trebui sa fie lejer pentru ca mai am vreo 400Km, ceea ce pare relativ simplu.


Impachetez repede, si iata-ma din nou pe drum. O prima oprire de "lucru" la Ronchamp la maestrul Le Corbusier. Se pare ca asta chiar vorbea serios cu jocului lui savant al luminii :) chiar se pricepe.

in parcare la Corbu
Pavilionul de intrare la Ronchamp facut de Renzo Piano
  

Notre Damme de Haut

Notre Damme de Haut

Notre Damme de Haut

Notre Damme de Haut

Notre Damme de Haut
Franta, cel putin drumul asta pana la Paris e cam tot la fel: dealuri, paduri, campuri cu diverse culturi...pe alocuri seamana cu peisajele din Shire din Lord of the Rings. Drumul e foarte relaxant, portiuni lungi intre sate cu viraje largi, asfalt perfect, putine masini, apoi cate un sat dragut care prinde bine sa ma mai odihnesc. Si tot asa pana la Paris.







La Paris, o nebunie! e ora 6 cand iese toata lumea de la munca. Reusesc sa intru pe Periferique unde e o nebunie! autostrada pe 4 benzi, masinile cam stau, in schimb printre ele e un fel de furnicar de motociclisti si scuteristi. Astia sunt nebuni, daca nu mergi cu 50-60 cel putin printre masini, unde abia ai loc sa te strecori, te claxoneaza sa te dai la o parte.
In sfarsit dupa 2500Km ajung in sfarsit la destinatie! A fost frumos. Desi a trecut foarte repede am impresia ca sunt pe drumuri de vreo 2 saptamani. Sunt multumit ca n-am avut niciun incident, nu m-a plouat, nu m-a oprit politia, totul a decurs cum trebuie! Sa fie asa si la intoarcere!

No comments:

Post a Comment